Duurzame en kostenbesparende oplossingen


Sinds de oprichting in 2006 is Rock Solid, gespecialiseerd in het bewerken en toepassen van industriële reststoffen, met name AEC-bodemas.  Wij bieden u duurzame, kostenbesparende oplossingen waarbij een transparante werkwijze voorop staat.

Door onze jarenlange ervaring, die veel verder teruggaat dan de oprichting van Rock Solid, beschikken wij over ruime kennis van de markt en hebben wij een wereldwijd netwerk opgebouwd in alle sectoren van de keten. Solide samenwerking met de juiste partijen (lokaal en internationaal) is een belangrijke pijler van onze werkwijze.

Onze producten en diensten

Duurzame en kostenbesparende oplossingen


Opwerking van industriële reststoffen


Opwerking van industriële reststoffen


Rock Solid wordt niet alleen benaderd voor advies m.b.t. de opwerking van industriële reststoffen maar wij kunnen u ook adviseren bij specifieke vraagstukken rondom hoogwaardige opwerking van deze reststoffen en naar de toepassing van hoogwaardige gecertificeerde grondstoffen met kostengunstige effecten.

Kwaliteit en ISO


Kwaliteit en ISO


Rock Solid is continu bezig de kwaliteit van haar processen en producten te verbeteren. Op basis van onze expertise op het gebied van transport, verwerking en toepassing van AEC-bodemas, hebben wij meegewerkt aan de totstandkoming van nationale- en internationale wet- en regelgeving.

Onze processen zijn gedocumenteerd en getest, wat heeft geleid tot officiële certificering volgens ISO9001, ISO14001 en ISO45001. Zowel in het Verenigd Koninkrijk als in Nederland.

Ons team van enthousiaste AEC-bodemas specialisten


De verwerking van uw bodemas wordt door ons in goede banen geleid. Alles hebben we in huis: van kennis over opwerkingstechnieken tot de afzet van de AEC-granulaten. Ons team staat voor u klaar!